Vanliga frågor

Vanliga frågor

Vanliga frågor & svar

Här under hittar du svar på vanliga frågor som du kan ha. Är det något speciellt du undrar över som du inte hittar svar på här så tveka inte på att höra av dig till oss!

Vi har som minsta köp 500g och max 5000g per produkt. Om du vill köpa över 5000g så måste du köpa det i fler omgångar.
Guld är våran specialitet och vi håller oss till endast guld försäljning.
Ja, vi säljer guld bara på wow classic. Vi känner att marknaden är större och har tagit beslutet att fokusera bara på wow classic.
Nej vi säljer inte guld på wow retail.
Ja, vi säljer just nu endast på Wow Classic [EU] Servers.
Vi skriver aldrig till någon ingame, detta för att hålla det så säkert som möjligt. Måste vi nå dig kommer vi istället skicka ett mail till dig på adressen du angivit vid köp.
Det tar oftast mellan 1-2 timmar för guldet att komma fram, men kan dröja upp till 24-48h beroende på hur populär servern är.
Vi använder den säkraste sättet att skicka guldet och genom åren har vi kommit i kontakt med många professionella farmers som är väldigt diskreta.
Risken finns till ban enligt Blizzard Policy men vi använder oss av många olika säkra metoder för att undvika.
Vi använder just nu endast av Swish som betalningsmetod, Paypal är något som kommer strax, håll utkik!
Guldet kommer alltid via ingame mail och är det säkraste sättet om man gör rätt.
Det är resellat guld och direkt kontakt med profesionella farmers.
Om vi inte kan leverera inom 24 timmar så meddelar vi det.
Du kan inte avbryta din order efter att vi har mottagit swish. Har du inte swishat så avbryts orden automatiskt efter 24 timmar. Har du swishat och märkt att du skrivit fel ingame namn måste du kontakta oss på wowclassicguld@hotmail.com
Det går inte att ändra din order om redan Swishat. Om vi inte lyckas skicka guldet till det ingame namn du angivit kommer vi försöka kontakta dig på den email adressen du angivit vid order. Du kan även skriva till oss på wowclassicguld@hotmail.com
Om du har lagt in order och betalt för den så kan vi tyvärr inte göra något, guldet kommer skickas till det uppgivna namnet. Ibland tar det tid innan vi börjar skicka guldet så skriv till oss för att se om vi börjat skicka något. Har vi inte lyckats skicka iväg guldet till angivna namnet kommer vi försöka kontakta dig på den email adressen du angivit vid ordern. Du kan även skriva till oss på wowclassicguld@hotmail.com så hjälper vi dig!
Dubbelkolla gärna att du fyllt i en faction och valt en mängd guld innan du lägger till produkten i varukorgen, kvarstår problemet så hör gärna av dig till oss!