Wowclassicguld.se

Köpvillkor

Våra Köpvillkor.

Betalningsmetod

Vi använder oss av Sveriges mest bekväma samt säkraste betalnings metod Swish för att upprätthålla en högstandard av säkerhet för alla parter. När du använder Swish betalar du direkt för ditt köp. Just nu går det endast att betala med Swish, snart finns även Paypal som betalningsmetod, håll utkik!

Information vi samlar in från dig

Vi värdesätter ditt förtroende för att ge oss din personliga information vid samband med en order. Wowclassicguld delar inte, avslöjar eller säljer inte någon personlig identifierbar information (som ditt namn, telefonnummer eller e-postadress) som samlas in online på Wowclassicguld´s webbplats.

Information om barn och minderåriga ungdomar

Barn och minderåriga ungdomar kan vara användare av våra produkter, förutsatt att de har behörigt auktoriserade av sina föräldrar eller vårdnadshavare eller att deras föräldrar eller vårdnadshavare betalar för deras räkning. I händelse av att deras föräldrar eller vårdnadshavare blir medvetna om en obehörig databehandling, kan de lämna in sina frågor eller klagomål till wowclassicguld@hotmail.com

Våra skyldigheter

Skulle du bli bannad/avstängd har vi på Wowclassicguld inga skyldigheter att ersätta guldet eller pengar. Du som kund är medveten om Blizzard policys och vet att detta är emot deras regler.

Rörliga priser

Priser kan ändras dag för dag eller vecka för vecka, vi följer alla servers ekonomi och värdet på guldet samt popularitet på servern

Returer

Har du skrivit fel ingame namn eller av någon anledning vill avbryta din order är det väldigt enkelt.
Allt du behöver göra är att inte betala för ordern, så avbryts den automatiskt inom 24 timmar.
Lägg en ny order med rätt information för att skapa en ny.

Har du swishat för en order kan du längre inte avbryta. Har du skrivit fel ingame namn och redan swishat så går det inte att ångra köp. Har mailet lyckats skickas till någon med det ingame namnet du angivit vid ordern räknas ordern som slutförd. 

Har det inte lyckats skickas så försöker vi kontakta dig på den email adressen du angivit vid ordern.
Du kan även skriva till oss på wowclassicguld@hotmail.com